Obaveštenja

OSNOVI ELEKTRONIKE EEN 28.03

 

Rezultati i rešenja zadataka sa pismenog dela ispita iz Osnova elektronike za smer EEN, održanog 28.03.

Resenja pismenog dela ispita nalaze se ovde.el_res_28.03.22.pdf

Rezultati sa pismenog dela ispita (3OEP3A01 i 3OEP3O03) mogu se preuzeti ovde.obavestenje 28.03.pdf

JOB FAIR 2022

Job Fair 2022

Tvoja karijera počinje ovde!

Organizacija BEST po četrnaesti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu da lakše stupe u kontakt sa poslodavcima kompanija iz različitih oblasti poslovanja. Reč je o sajmu poslova i stručnih praksi „Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!“ u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope Niš – BEST Niš.

Studenti koji traže posao ili stručnu praksu će biti u mogućnosti da se susretnu sa predstavnicima kompanija, ostvare direktan kontakt i saznaju više o poslovima i stručnim praksama koje su u ponudi.

Osnovni cilj Job Fair-a jeste da se mladima omogući sticanje iskustva i neformalnog obrazovanja u toku studiranja, kao i zapošljavanje i napredovanje u struci kako bi izgradili uspešnu karijeru. Studenti i mladi ljudi imaće priliku da besplatno prate različite tribine, prezentacije kompanija i interaktivne radionice, kao i da u njima učestvuju. Ovo će im omogućiti da unaprede veštine koje su cenjene u savremenom poslovanju i učiniti ih konkurentnijim na tržištu rada.

Zadovoljstvo i čast je objaviti da će se, za razliku od prošlog sajma održanog u onlajn varijanti, predstojeći 14. po redu Job Fair organizovati od 7. do 9. marta 2022. godine u hibrindnoj varijanti, uživo u hotelu „Tami Residence“ u Nišu i online na adresi online.jobfairnis.rs.

Više informacija o sajmu kao i sve novosti o kompanijama učesnicama i pokroviteljima sajma možete pronaći na adresi www.jobfairnis.rs.

Na istom sajtu studenti mogu načiniti i prve korake ka svetlijoj budućnosti, time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi, a koja će biti distribuirana svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

OSNOVI ELEKTRONIKE, UPIS OCENA EEN, DECEMBAR, 2021

Moli se kandidat Miloš Bogdanović 15520 EEN da se javi predmetnom profesoru i da dođe na upis ocene u 321 najkasnije do petka, 10.12.2021.!


OSNOVI ELEKTRONIKE I KOL 2021.

OE I KOLOKVIJUM

Obavestavaju se studenti da ce I Kolokvijum iz predmeta Osnovi elektronike u skolskoj 2021/2022. godini biti odrzan u petak 03.12.2021. u sali K1 sa pocetkom u 15 h i trajace 2h.
Predmetni nastavnici
Predmetni asistenti

Izborni predmeti-prof Goran Stancic

Obavestavaju se studenti koji su izabrali izborne predmete ciji je predmetni nastavnik profesor Goran Stancic da se jave profesoru na mejl: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. radi organizacije nastave.

Potkategorije

Dodatne informacije