>>> Pogledajte oglase za posao iz oblasti Elektronike

(20.04.2018.) Letnja praksa/zaposlenje u ELSYS - 15 pozicija

Po ustaljenom običaju, svoje prve profesionalne korake možete napraviti tokom leta u ELSYS-u, gde imate mogućnost da karijeru usmerite u pravcu razvoja čipova!

Raspisujemo konkurs za nove članove našeg tima u vidu prakse i stalnog zaposlenja u Beogradu. Otvoreno je 15 pozicija u različitim domenima (pozicije u prilogu):

Obuka može biti tema završne teze u dogovoru sa predmetnim profesorom. Rok za prijavu je 20. maj 2018, a vaše biografije i motivaciona pisma pošaljite na adresu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sa oznakom za koje pozicije konkurišete. Za dodatne informacije, budite slobodni da kontaktirate.(18.09.2017.) Jesenja praksa/stalne pozicije u ELSYS-u - 15 pozicija

Ove jeseni se pruža mogućnost da svoju karijeru usmerite u pravcu razvoja čipova. Raspisujemo konkurs za nove članove našeg tima u vidu prakse i stalnog zaposlenja u Beogradu i Novom Sadu. Otvoreno je 15 pozicija u različitim domenima:

  • Analog Custom IC Layout Engineer (PDF)
  • Analog Mixed-Signal Design and Verification Engineer (PDF)
  • Digital Design Verification Engineer (PDF)
  • Digital IC Design Engineer (PDF)
  • Silicon Validation/Characterization Engineer (PDF)
  • Software Developer in Test Engineer (PDF)

Obuka može biti tema završne teze u dogovoru sa predmetnim profesorom. Rok za prijavu je 10. oktobar 2017, a vaše biografije i motivaciona pisma pošaljite na adresu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sa oznakom za koje pozicije konkurišete.

 


(12.10.2014.) Firma HDL Design House, sa razvojnim centrima u Beogradu i Ćupriji,  traži diplomce koji su zainteresovani za rad na projektovanju i verifikaciji ASIC/VLSI kola. Detaljnije...

 


Dodatne informacije