Катедра за Електронику на „Manufacturing of the Future“ догађају

У склопу недавног догађаја „Manufacturing of the Future“ који се одржао у компанији Philips Morris, Катедра за Електронику имала је прилику да представи своја најновија достигнућа. Овај догађај, који је трајао два дана, представљао је идеалну платформу за размену идеја и демонстрацију пројеката.
Првог дана догађаја, фокус је био на презентацији пројекта „Србија 3Д„. Представници Катедре за Електронику детаљно су представили концепт и примене овог пројекта, истичући користи које би донела индустрији у Србији и шире.
Други дан догађаја био је посвећен представљању још једне узбудљиве иновације на нашој катедри која ће унапредити наша предавања и истраживачке капацитете – наочаре Epson Moverio BT45C. Ове наочаре су више од обичног додатка, пружајући корисницима могућност да унапреде своје искуство кроз проширену стварност. Тим са Катедре за Електронику демонстрирао је функционалности и потенцијал ових наочара у различитим индустријама, од производње до образовања.
Учешће на овом догађају није само прилика за представљање постигнућа, већ и за успостављање важних веза и размену знања са индустријским лидерима. Катедра за Електронику наставља да се ангажује у истраживању и развоју како би допринела напретку електронске индустрије и шире друштвене заједнице.
Наставите пратити наше будуће пројекте и иновације.