Успешна презентација изборног предмета Аутоелектроника у сарадњи са компанијом Brose

Са задовољством вас обавештавамо да смо јуче имали изузетно успешну презентацију изборног предмета Аутоелектроника. Презентација је одржана и реализована у сарадњи са компанијом Brose. Овај догађај је привукао студенте и професоре који су имали прилику да се ближе упознају са савременим изазовима и пројектима у аутомобилској индустрији.

Представници компаније су нам представили богату историју и мисију компаније, истичући њену посвећеност иновацијама и квалитету. Кроз занимљиву презентацију, студенти су могли да сазнају више о најновијим технологијама и решењима које компанија имплементира у својим производима.

Поред тога, представници компаније су говорили о изазовима са којима се суочавају у аутомобилској индустрији.

Један од најважнијих делова презентације био је представљање програма пракси које компанија нуди студентима. Ово је била одлична прилика за све просутне да сазнају више о могућностима за професионални развој, рад на реалним пројектима и стицање искуства у једној од водећих компанија у индустрији.

Желимо да се захвалимо компанији Brose на издвојеном времену и труду да студентима приближе актуелне теме и могућности у свету аутоелектронике. Такође, хвала свим студентима и професорима који су присуствовали и учинили овај догађај успешним.

Радујемо се будућим сличним догађајима и наставку сарадље са компанијом Brose.