ELSYS Eastern Europe: Prilika za Stipendiranje i Karijeru za Najbolje Studente!

ELSYS Eastern Europe, lider u oblasti poluprovodnika, otvara vrata za nove talente! Pozivamo sve ambiciozne studente da iskoriste jedinstvenu priliku i apliciraju za program stipendiranja kompanije ELSYS Eastern Europe. Ovo je prilika da zakoračite u svet poluprovodničke industrije i započnete svoju karijeru. Evo šta možete očekivati:

  1. Stipendije za Najbolje

ELSYS Eastern Europe prepoznaje i ceni izvanredan trud i posvećenost studenata. Zbog toga ova kompanija nudi stipendije za najbolje studente koji se ističu svojim postignućima na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu i Elektronskom fakultetu u Nišu. Ova stipendija nije samo priznanje za vaš trud, već i prilika da ostvarite korak napred u svojoj karijeri.

  1. Praktično Iskustvo

Osim finansijske podrške, stipendisti će imati priliku da se upuste u praktično iskustvo koje će im obezbediti vredne veštine i znanje. Odaberite program prakse koji odgovara vašim interesovanjima i steknite pravu perspektivu na rad u poluprovodničkoj industriji. Ovo iskustvo će vam pomoći da budete spremni za rad na komercijalnim projektima i izgradite temelje za uspešnu karijeru.

  1. Put do Posla i Titula „Junior Engineer“

Uspešno završena praksa otvara vrata za buduću karijeru.  Kroz njihov program stipendiranja, postoji šansa da postanete deo njihovog tima i steknete prestižnu titulu „Junior Engineer.“ Ovo je vaša prilika da se priključite vrhunskim stručnjacima i da napredujete u dinamičnom okruženju.

  1. Informišite se Dodatno

Ako želite da saznate više o programima, posetite njihovu veb stranicu.

  1. Prijavite Se i Ne Propustite Priliku

Prijave za program stipendiranja su otvorene do 31. oktobra, a program počinje 1. decembra 2023. Ovo je vaša prilika da se izdvojite i steknete vredno iskustvo u poluprovodničkoj industriji. Ne oklevajte – prijavite se što pre!

Za dodatne informacije i konkretne upite, možete kontaktirati kompaniju putem email adrese: contact@elsys-eastern.com.