Elsys Open Day: Inspirisanje studenata kroz koncept prakse

Prošle srede, 22. novembra 2023. godine, kompanija Elsys je otvorila svoja vrata i srdačno dočekala veliki broj studenata Elektronskog fakulteta iz Niša u svom poslovnom prostoru. Ovaj događaj, poznat kao Elsys Open Day, predstavlja priliku za studente da se upoznaju sa konceptom prakse koji je kompanija Elsys pripremila.

Tokom ovog događaja, studenti su imali priliku da se direktno povežu sa predstavnicima kompanije Elsys i da saznaju više o njihovom pristupu praksi. Predstavljen je detaljan koncept prakse koji uključuje sve relevantne informacije koje studenti treba da znaju, pružajući im uvid u mogućnosti za sticanje iskustva i usmeravanje ka svojim karijerama u oblasti elektronike.

Kompanija Elsys kroz program prakse pokazuje važnost praktičnog iskustva i mentorstva u obuci budućih mladih inženjera. Ovaj koncept prakse nije samo prilika za sticanje znanja, već i prilika za studente da se upuste u stvarne projekte i da rade sa stručnjacima iz industrije, što im omogućava da steknu relevantne veštine za tržište rada.

Elsys Open Day predstavio je dragocenu priliku za naše studente da istraže mogućnosti prakse i da se povežu sa kompanijom koja podržava njihov razvoj. Ova inicijativa Elsys-a je još jedan korak ka jačanju veza između obrazovanja i industrije, pripremajući buduće inženjere elektronike za uspešne karijere.