Dobrodošli na sajt Katedre za elektroniku!

>>> Pogledajte OGLASE ZA POSAO iz oblasti Elektronike

(23.04.2021.) ELSYS - letnja praksa

Zdravo kolege inženjeri,

Da li ste spremni da započnete vašu profesionalnu karijeru? Otvoren je konkurs za letnju praksu!

Sa ekspertom za mentora, programom prilagođenim za rad od kuće i iz kancelarije, radom na praktičnom projektu koji će da bude priprema za realne industrijske izazove, a ujedno može biti i tema diplomskog ili master rada uz novčanu nadokandu - naš cilj je da podržimo prvi korak u tvojoj uspešnoj karijeri.

Početak prakse je predviđen po završetku julskog ispitnog roka ili ako se drugačije dogovori sa kandidatom. Rok za prijavu je 23. maj 2021.

Putem sledećeg linka možete izvršiti prijavu i dobiti više informacija o praksi i pozicijama >> www.elsys-eastern.com/career/internships. Ovog leta prvi put je u ponudi i Analog Design Engineer pozicija.

Pratićemo epidemiolosku situaciju, ukoliko nam okolnosti dozvole, praksu ćemo izvoditi u prostorijama naših dizajn centara u Beogradu ili Novom Sadu. U suprotnom, praksu ćemo izvoditi u remote režimu rada.

Srećna aplikacija!

p.s. Potrebna pomoć oko pisanja CV-a? Pogledaj sledeći link.

Pozdrav,

ELSYS tim

Pogledajte YT video o praksi koja vas interesuje


 

(08.05.2020.) Veriest - stručna praksa u Nišu

Kompanija Veriest organizuje stručnu praksu i usavršavanje za studente završnih godina (IV i V godina).

Obuka kao i potencijalno zaposlenje obaviće se u Veriest kancelariji u Nišu.

Ako tražite okruženje u kome možete stručno i profesionalno da se usavršavate, učite od najboljih, imate prijatno radno okruženje i balans izneđu privatnih i poslovnih aktivnosti pošaljite vaš CV na engleskom na sledeću adesu: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Veriest je internacionalna kompanija koja se bavi ASIC/FPGA dizajnom i verifikacijom, kao i razvojem Embedded softvera. Naši klijenti su vodeći svetski proizvođači čipova, kao i inovativni startapi u oblasti razvoja najnovijih IC tehnologija.

Sa sedištem u Izraelu i razvojnim centrima u Srbiji (Beograd, Novi Sad i Niš) naših 100 inženjera ima misiju da klijentima pruži superiorna rešenja.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete nas kontaktirati na sledeći mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Srdačan pozdrav,

Veriest team


(10.12.2019.) ELSYS - zimska praksa - 10 pozicija

Otvoren je novi konkurs za praksu!

Ukoliko ste student završnih godina možete odmah aplicirati za jednu ili više dostupnih pozicija u okviru Elsys Eastern Europe programa zimske prakse, koja može dovesti do stalnog zaposlenja u jednom od naša dva dizajn centra, u Beogradu ili Novom Sadu.

Početak prakse je predvidjen po završetku februarskog ispitnog roka ili ako se drugačije dogovori sa kandidatom. Rok za prijavu je 12. Januar 2020.

Mesečna naknada tokom prakse iznosi 25.000 rsd. Takođe, ukoliko planirate ili ste već isplanirali odmor tokom zime, potrebno je da nas o tome blagovremeno obavestite.

Otvoreno je preko 10 različitih pozicija u sledećim domenima:

 • Analog Custom IC Layout Engineer
 • Analog Mixed-Signal Design and Verification Engineer
 • Digital Design Verification Engineer
 • Digital IC Design Engineer

Prijavu možete izvršiti putem sledećeg linka www.elsys-eastern.com/career/internships.

Benefiti:

 • Mogućnost da steknete relevantno znanje i iskustvo u radu
 • Angažman na praksi možete pretočiti u temu završnog rada u dogovoru sa predmetnim profesorom
 • Tri meseca mentorski vođene prakse
 • Podrška od strane iskusnog tima inženjera

Za sve dodatne informacije u vezi sa otvorenim konkursom, budite slobodni da kontaktirate  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


(10.04.2019.) ELSYS - letnja praksa - 20 pozicija

Zdravo kolege inženjeri,

Doneli ste čvrstu odluku da ovog leta načinite prve korake ka uspešnoj karijeri

Steknete iskustvo kroz rad u profesionalnom okruženju uz aktivnu mentorsku poršku

Smatrate da je sticanje znanja u ovom momentu za vas najbitnije, kao i da posao ne isključuje zabavu (:

 

DOBRODOŠLI NA ELSYS LETNJU PRAKSU

Zahvaljujuću dugogodišnjem iskustvu u organizaciji praksi, i osluškujući potrebe naših praktikanata program prakse je posebno formulisan da vam obezbedi upoznavanje sa razvojem integrisanih kola i mogućnost da unapredite svoje znanje u skladu sa svetskim trendovima.

Ukoliko ste student završnih godina možete odmah aplicirati na otvoren konkurs u formi letnje prakse i stalnog zaposlenja u oba naša dizajn centra, u Beogradu i Novom Sadu. Otvoreno je preko 20 različitih pozicija u sledećim domenima:

 • Analog Custom IC Layout Engineer
 • Analog Mixed-Signal Design and Verification Engineer
 • Digital Design Verification Engineer
 • Digital IC Design Engineer
 • Embedded Software Engineer

Prijavu možete izvršiti putem sledećeg http://www.elsys-eastern.com/career/internships. Početak prakse je zakazan za 15. jul ili ako se drugačije dogovori sa kandidatom. Rok za prijavu je 26. maj 2019.

Benefiti:

 • Mogućnost da steknete relevantno znanje i iskustvo u radu;
 • Angažman na praksi možete pretočiti u temu završnog rada u dogovoru sa predmetnim profesorom ;
 • Tri meseca mentorski vođene prakse ;
 • Podrška od strane iskusnog tima inženjera ;
 • Mesečna novčana nadoknada.

 


 

(18.12.2018.) ELSYS - zimska praksa - 15 pozicija

Dragi studeti/kolege,

ELSYS je kompanija koja omogućava mladim inženjerima da se prvi put susretnu sa poluprovodničkom industrijom i unaprede znanje na koje uskladjeno sa trendovima u svetu u okviru tima koji ima veliko znanje i iskustvo.

Za studente završnih godina takva prilika se ukazuje odmah. Raspisan je konkurs za nove članove našeg tima u vidu prakse i stalnog zaposlenja u oba naša dizajn centra. Otvoreno je preko 15 pozicija u različitim domenima:

 • Analog Custom IC Layout Engineer
 • Analog Mixed-Signal Design and Verification Engineer
 • Digital Design Verification Engineer
 • Digital IC Design Engineer
 • Silicon Validation/Characterization Engineer
 • Embedded Software Engineer

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na sledećoj adresi www.elsys-eastern.com/career/internships.

Rok za prijavu je 9. januar. Početak prakse je zakazan za 18. februara ili ako se drugačije dogovori sa kandidatom.

Takođe, Vaš angažman u našoj kompaniji, može biti pretočen u temu završnog rada u dogovoru sa predmetnim profesorom.


(01.11.2018.) ELSYS - stipendije i prakse - 30 pozicija

Dragi studeti/kolege,

Nova školska godina je počela, a sa njom stiže i prilika da svoje prve profesionalne korake napravite u oblasti razvoja čipova.

Za studente završnih godina, raspisujemo konkurs za 10 stipendija u Beogradu i Novom Sadu. Takođe, raspisujemo konkurs za nove članove našeg tima u vidu prakse i stalnog zaposlenja u oba naša dizajn centra. Otvoreno je 20 pozicija u različitim domenima:

 • Analog Custom IC Layout Engineer
 • Analog Mixed-Signal Design and Verification Engineer
 • Digital Design Verification Engineer
 • Digital IC Design Engineer
 • Silicon Validation/Characterization Engineer
 • Embedded Software Engineer

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na sledećoj adresi www.elsys-eastern.com/career/internships . Rok za prijavu za stipendiju je 17. novembar 2018. Praksu je moguće obavljati u dva različita termina sa početkom od 3. decembra 2018 i 18. februara 2019. Do 17. novembra 2018. je potrebno poslati prijavu za prvi termin prakse, dok je rok za prijavu za drugi termin 22. decembar 2018.

Angažman u našoj kompaniji možete biti pretočen u temu završnog rada u dogovoru sa predmetnim profesorom.

 


 

(20.04.2018.) Letnja praksa/zaposlenje u ELSYS - 15 pozicija

Po ustaljenom običaju, svoje prve profesionalne korake možete napraviti tokom leta u ELSYS-u, gde imate mogućnost da karijeru usmerite u pravcu razvoja čipova!

Raspisujemo konkurs za nove članove našeg tima u vidu prakse i stalnog zaposlenja u Beogradu. Otvoreno je 15 pozicija u različitim domenima (pozicije u prilogu):

Obuka može biti tema završne teze u dogovoru sa predmetnim profesorom. Rok za prijavu je 20. maj 2018, a vaše biografije i motivaciona pisma pošaljite na adresu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sa oznakom za koje pozicije konkurišete. Za dodatne informacije, budite slobodni da kontaktirate.(18.09.2017.) Jesenja praksa/stalne pozicije u ELSYS-u - 15 pozicija

Ove jeseni se pruža mogućnost da svoju karijeru usmerite u pravcu razvoja čipova. Raspisujemo konkurs za nove članove našeg tima u vidu prakse i stalnog zaposlenja u Beogradu i Novom Sadu. Otvoreno je 15 pozicija u različitim domenima:

 • Analog Custom IC Layout Engineer (PDF)
 • Analog Mixed-Signal Design and Verification Engineer (PDF)
 • Digital Design Verification Engineer (PDF)
 • Digital IC Design Engineer (PDF)
 • Silicon Validation/Characterization Engineer (PDF)
 • Software Developer in Test Engineer (PDF)

Obuka može biti tema završne teze u dogovoru sa predmetnim profesorom. Rok za prijavu je 10. oktobar 2017, a vaše biografije i motivaciona pisma pošaljite na adresu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sa oznakom za koje pozicije konkurišete.

 


(12.10.2014.) Firma HDL Design House, sa razvojnim centrima u Beogradu i Ćupriji,  traži diplomce koji su zainteresovani za rad na projektovanju i verifikaciji ASIC/VLSI kola. Detaljnije...

 


Dodatne informacije