Predavanje: Razvojni put inženjera elektronike

Sa ponosom najavljujemo predstojeće predavanje koje će biti održano u ponedeljak, 27. novembra 2023. godine u amfiteatru A1 na temu „Razvojni put inženjera elektronike“. Ovo predavanje osmišljeno je kako bi vam pružilo dubok uvid u svaku etapu vašeg obrazovanja, ističući ključne korake i moguće vannastavne aktivnosti koje oblikuju put ka uspehu.

Očekujte izvanredne priče i poučne i dragocene savete od strane stručnjaka koji su prošli kroz različite etape profesionalnog razvoja u oblasti elektronike.

 

Gostujući predavači koji će vas inspirisati:

  • Mihajlo Stojanović, student III godine, pridružiće se kako bi podelio svoje dragoceno iskustvo studiranja, ističući izazove, uspehe i ključne trenutke tokom svog putovanja kroz fakultet.
  • Nikola Anđelković, student master studija, donosi iz prakse iz oblasti verifikacije dragocena znanja koja će podeliti sa vama, dajući vam uvid u stvarne izazove i mogućnosti u ovom polju.
  • Aleksa Ristić, student IV godine, deli svoje bogato iskustvo sa prakse iz oblasti embeded, osvetljavajući ključne aspekte i važnost praktičnog iskustva u oblikovanju karijere.
  • Ondo Nzang Martin Jacinto Ondo, student iz Španije trenutno na razmeni kod nas, donosi internacionalni ugao, deleći svoje iskustvo sa razmene, ističući vrednost međunarodnog iskustva u obrazovanju.
  • Valentina Denić i Aleksandra Dimanić, dve stručnjakinje iz oblasti embeded i verifikacije, pružiće dragocene informacije o temama karijere i zapošljavanja, nudeći uvide u mogućnosti koje se otvaraju nakon studija.

Ovo predavanje ne samo da pruža uvid u sam akademski deo studiranja elektronike već vam omogućava da čujete autentična iskustva studenata i stručnjaka iz ove oblasti.

Očekujte inspiraciju, korisne informacije i priliku da se povežete sa ljudima koji su već prošli put kojim vi koračate. Vidimo se na putu ka uspehu!