Sajam poslova i karijernog savetovanja – Shift2Games

Sa ponosom želimo podeliti da je naš modul Elektronika, posebno podmodul Multimedijalne Tehnologije, aktivno učestvovao na nedavno održanom Shift 2 Games sajmu poslova i karijernog savetovanja, pod pokroviteljstvom Serbian Games Association (SGA). Ovom prilikom, predstavili smo inovativno odelo za snimanje pokreta, koje ima široku primenu u nastavi na predmetu Karakterna animacija.

Naša talentovana studentkinja, Nikoleta Živić, bila je nosilac prezentacije, ističući prednosti tehnologije snimanja pokreta u odnosu na tradicionalne metode animacije. Posetioci su imali priliku da se upuste u interaktivno iskustvo kroz korišćenje kacige za snimanje pokreta lica, omogućavajući im da sopstvene kretnje postanu deo virtuelnog lika.

Posebno želimo izraziti zahvalnost studiju za snimanje pokreta Take One, koji su nas podržali pruživši nam pristup svojoj kacigi za snimanje pokreta. Ova donacija doprinela je uspehu našeg predstavljanja na sajmu, omogućavajući nam da pokažemo prednost korišćenja naprednih tehnologija u edukaciji.

Ovaj događaj je još jedan korak ka budućnosti Multimedijalne Tehnologije, gde spoj inovacija, edukacije i industrije donosi izvanredne rezultate. Radujemo se budućim projektima, svestranoj primeni ove tehnologije u nastavi, i nastavku saradnje sa istomišljenicima i partnerima u industriji. Ostanite sa nama jer ovo je samo početak uzbudljivog putovanja ka vrhunskim dostignućima u multimedijalnim tehnologijama.