Sumiramo utiske: Razvojni put inženjera elektronike

Euforično, izuzetno i obogaćujuće – to su samo neki od prideva koji opisuju atmosferu predavanja na temu „Razvojni put inženjera elektronike“, održanom 27. novembra 2023. godine. U amfiteatru A1 prisustvovali smo nezaboravnom događaju koji je nadmašio sva očekivanja.Predavači su bili zvezde dana, deleći svoje priče koje su istovremeno bile inspirativne i informativne.

                                                                       

Mihajlo Stojanović, student treće godine, otkrio je svoje tajne izazova studiranja, naglašavajući ključne trenutke koji su oblikovali njegovu akademsku karijeru.

Nikola Anđelković, student master studija, uneo je stvarne izazove iz oblasti verifikacije, pružajući nam uvid u kompleksnost i perspektive ovog polja. Njegovo znanje, koje je stekao na praksi, je bilo dragoceno, otvarajući prozor u svet profesionalnih mogućnosti.

Aleksa Ristić, student četvrte godine, podelio je svoje iskustvo sa prakse iz oblasti embeded sistema. Njegove reči istakle su važnost praktičnih iskustava u oblikovanju budućih karijera.

Iz daleke Španije, Ondo Nzang Martin Jacinto Ondo, student na razmeni, doneo je internacionalnu perspektivu. Njegovo iskustvo je istaklo važnost međunarodne raznolikosti u obrazovanju.

Valentina Denić i Aleksandra Dimanić, stručnjakinje u oblastima embeded sistema i verifikacije, proširile su horizonte razmišljanja svojim dragocenim informacijama o karijeri i zapošljavanju nakon studija.

 

Ovo predavanje nije bilo samo akademski prikaz putovanja kroz studiranje elektronike. Bilo je to putovanje kroz živopisna i autentična iskustva studenata i stručnjaka u ovoj oblasti. Inspiracija je bila u vazduhu, korisne informacije su se nizale, a mogućnost povezivanja sa ljudima koji su već prošli vašim putem bila je neprocenjiva.

Predavanje nije samo prošlo odlično, već je ostavilo dubok i trajan utisak. Iznad svega, ostavilo je osećaj zajedništva, motivacije i jasne vizije puta ka uspehu. Vidimo se na tom putu!

Hvala svima koji su učestvovali i doprineli ovom nezaboravnom događaju!