Tri zanimljive prezentacije obeležavaju današnji ChipSafari

Današnji program ChipSafari donosi tri uzbudljive prezentacije koje će istražiti budućnost tehnologije i etičke aspekte u digitalnom dobu. Ove prezentacije će se održati u prostoriji 431 sa početkom u 14:15.

Djordje Ljubenković započinje sesiju prezentacijom na temu „Upotreba mikrokontrolera u automobilima: Moć mikrokontrolera za unapređivanje svakodnevnice“. Očekuje se da će Ljubenković istražiti kako mikrokontroleri transformišu automobilsku industriju i unapređuju naše svakodnevno iskustvo.

Ilija Pavić deliće svoje vizije o predstojećoj eri tehnoloških inovacija. Njegova prezentacija „Mikrokontroleri i budućnost povezane tehnologije“ obećava da će istražiti uticaj mikrokontrolera na budućnost povezanih uređaja i tehnologije.

Vedran Mitić zaokružuje sesiju prezentacijom pod nazivom „Etika veštačke inteligencije“. Mitić će istražiti kompleksne aspekte etike u kontekstu razvoja veštačke inteligencije i njenog uticaja na različite sfere društva.

Očekuje se da će ove prezentacije pružiti uvid u trenutno stanje, ali i buduće perspektive ovih ključnih tehnoloških oblasti.

ChipSafari program poziva sve zainteresovane da se pridruže ovim prezentacijama koje obećavaju da će proširiti horizonte znanja o tehnološkim inovacijama i etici u digitalnom dobu.